Dagens antrekk fra AMONE

 Her er dagens antrekk <3

 Genser kr 1400,- Bukse kr 1499,- begge fra V-Collection. Boots fra Debbie kr 1499,-

 

 

 Fine gensre fra Be-Embraced by vernissage.

 Fin jakke fra Caddis Fly kr 999,- Bukse fra Please Jeans <3

 DISSE KYBOE KLOKKENE KAN DU NÅFÅ TIL -50%  LILLA, BLÅ, ORANGE OG BEIG KR 1200,- (2400,-) DEN ØVERSTE KR 1450,- (2900,-)

 

Ønsker alle en flott helg :) Husk jeg sender i posten om du ønsker :)

 

Annema =)

3 kommentarer

Elise

05.10.2013 kl.14:24

så fine antrekk :)

Hannah

05.10.2013 kl.17:34

Hei!! Må bare fortellle deg at blogggen din er til sykt stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen???? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer mega ofte fremover!!!

Dordi

05.10.2013 kl.18:08

Hallo!! Må bare fortellle deg at siden din er til mega stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de flinkeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen????? ;P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger enormt masse fremover!!!!

Skriv en ny kommentar

Annema

Annema

46, Melhus

Jeg er Annema Øien, butikkleder på klesbutikken Lounge i Trondheim. Butikken har en fin miks av Skandinaviske merker og holder til i Olav Tryggvasonsgate 31. Denne bloggen skal være til inspirasjon for meg selv og mine lesere.Ta gjerne kontakt med meg om det er noe du har på hjertet mail annema@amone.no

Kategorier

Arkiv

hits